Popis
100% čokoláda pro opravdové puristy.
Kakaové boby z Ekvádoru nejvyšší třídy Fino Aroma, ve směsi Criollo Blanco a Nacional Amendolado. Toto kakao je pěstováno dle pradávných tradic původních obyvatel Ekvádoru, podporující přítomnost rozmanitých druhů dřevin v kultivaru. Ekvádorské kakao je typické intenzitou svého aroma, ve kterém můžeme ucítit podtóny pražených ořechů a oliv Taggiasca.
V balení najdete 2 tenké plátky, každý o váze 35 g. Tato tabulka je natolik intenzivní, že stačí opravdu malý kousek. Doporučujeme volně rozpustit na jazyku a patře, nekousat.
O VENCHI
Prémiová italská značka vyrábí již od roku 1878 čokoládové speciality v duchu severoitalské tradice spojení výběrového kakaa a lískových oříšků z oblasti Piemont. Tradici v současnosti obohacuje o moderní receptury a soustředí se především na kvalitu surovin – prvotřídní kakaové boby, olivový olej, lískové oříšky v certifikované kvalitě I.G.P.
Hořká čokoláda se 100 % kakaa z Ekvádoru v BIO kvalitě
Složení: kakaová hmota (Organic Ecuador). Obsah kakaa: 100%. Může obsahovat stopy ořechů, mléka a sóji. Bez lepku.
Skladujte v suchu a chladu.
Vyrobeno v Itálii.
Energetická hodnota | 2572kj / 623 kcal |
Tuky | 54 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 32,4 |
Sacharidy | 12,5 |
z toho cukry | 0,5 |
Bílkoviny | 14 |
Sůl | 0,1 |
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.