Popis
Tmavá čokoláda se 70% kakaa s kousky lyofilizovaného pomeranče. Lyofilizace je rychlé sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává nejen chuť a barvu, ale především většinu vitamínů a minerálů.
Šťavnaté citrusy jsou tradičním společníkem dobré hořké čokolády. Z kvalitních kakaových bobů, vybraných a tradičně pražených v rodinné čokoládovně s tradicí od roku 1840. Čokoláda je zabalena v ochranném sáčku pro delší trvanlivost a čerstvé aroma.
O SIMÓN COLL
40 km od Barcelony leží městečko Sant Sadurní d’Anoi. V centru kraje Penedes, proslulém španělským šumivým vínem Cava. Ale ještě než spatřila světlo světa první láhev tohoto perlivého moku, vznikla zde další tradice. Už od roku 1840 zde rodina Coll vyrábí čokoládu. Pěkně poctivě, od bobu po tabulku. Však to bylo také Španělsko, odkud se čokoláda začala šířit do celé Evropy. Současná ředitelka čokoládovny María Coll je členem už šesté generace. Každá generace přináší své novinky, ale tradice kvalitní čokolády zůstává.
Tmavá čokoláda se 70% kakaa a pomerančem
Obsah kakaa v sušině: min.70 % Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, nízkotučný kakaový prášek, lyofilizované kousky pomeranče (3%), emulgátor: sójový lecitin, aroma. Může obsahovat stopy mléka a ořechů. Bez lepku. Skladujte v suchu a chladu.
Počet kusů v displejce: 10
Vyrobeno ve Španělsku.
Nutriční hodnoty na 100 g |
Energetická hodnota | 2298 kj / 554 kcal |
Tuky | 39 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 24 |
Sacharidy | 36 |
z toho cukry | 29 |
Bílkoviny | 9,4 |
Sůl | 0,05 |
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.