Le Chocolat Horká čokoláda 55% 200g

105,00

bez lepku

Popis

Čokoláda na vaření s 55 % kakaa (z toho kakaové máslo: 36,6%). O belgické čokoládovně Callebaut jste pravděpodobně nikdy neslyšeli. Její čokoládu jste ale už určitě ochutnali. Mezi čokolatiéry platí totiž za špičku a tak si vychutnáte v kvalitních pralinkách, zákuscích, nebo právě v horké čokoládě. Tedy tam, kde dostanete opravdu dobrou horkou čokoládu.

Čokoládou, kterou profesionálové na přípravu horké čokolády používají nejčastěji, je Callebaut s 55 % kakaa. Běžně není dostání v menším balení, proto jsme ji pro vás připravili v praktickém balení po 200g. Vyzkoušejte si, jak je s ní příprava horké čokolády snadná. Pusťte si Edith Piaf a do toho!

Pecičky využijete nejen k přípravě horké čokolády, ale i na vaření a pečení. Tato čokoláda je velmi univerzální a je zárukou dobrého výsledku.

 

Horka cokolada priprava

PŘÍPRAVA NEJ HORKÉ ČOKOLÁDY
na 1 cappuccino šálek 
(cca 120 ml bohaté čokolády)

50g (4 lžíce) čokoládových peciček
70ml mléka plnotučné, nejlépe čerstvé

V kastrůlku ohřejte mléko na cca 70°C. Vsypte čokoládu a míchejte na mírném plameni dokud se nerozpustí. 
Vychutnejte si čistou chuť čokolády nebo přidejte do kastrůlku oblíbené koření.
A navrch kopeček šlehačky.

 

 

O LE CHOCOLAT
Jsme česká rodinná firma a prodáváme a vyrábíme kvalitní čokoládu. Přečtěte si o nás více.
Vybráno s láskou, vyrobeno s péčí.

 

Pecičky z tmavé belgické čokolády
Obsah kakaa: min. 55%. 
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Skladujte v suchu a chladu.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota2303 kj / 550 kcal
Tuky37
z toho nasycené mastné kyseliny22
Sacharidy46
z toho cukry43
Bílkoviny5,1
Sůl0,01

 

 

 

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Le Chocolat Horká čokoláda 55% 200g“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *