Popis
Čokoláda na vaření s 55 % kakaa (z toho kakaové máslo: 36,6%). O belgické čokoládovně Callebaut jste pravděpodobně nikdy neslyšeli. Její čokoládu jste ale už určitě ochutnali. Mezi čokolatiéry platí totiž za špičku a tak si vychutnáte v kvalitních pralinkách, zákuscích, nebo právě v horké čokoládě. Tedy tam, kde dostanete opravdu dobrou horkou čokoládu.
Čokoládou, kterou profesionálové na přípravu horké čokolády používají nejčastěji, je Callebaut s 55 % kakaa. Běžně není dostání v menším balení, proto jsme ji pro vás připravili v praktickém balení po 200g. Vyzkoušejte si, jak je s ní příprava horké čokolády snadná. Pusťte si Edith Piaf a do toho!
Pecičky využijete nejen k přípravě horké čokolády, ale i na vaření a pečení. Tato čokoláda je velmi univerzální a je zárukou dobrého výsledku.
PŘÍPRAVA NEJ HORKÉ ČOKOLÁDY
na 1 cappuccino šálek
(cca 120 ml bohaté čokolády)
50g (4 lžíce) čokoládových peciček
70ml mléka plnotučné, nejlépe čerstvé
V kastrůlku ohřejte mléko na cca 70°C. Vsypte čokoládu a míchejte na mírném plameni dokud se nerozpustí.
Vychutnejte si čistou chuť čokolády nebo přidejte do kastrůlku oblíbené koření.
A navrch kopeček šlehačky.
O LE CHOCOLAT
Jsme česká rodinná firma a prodáváme a vyrábíme kvalitní čokoládu. Přečtěte si o nás více.
Vybráno s láskou, vyrobeno s péčí.
Pecičky z tmavé belgické čokolády
Obsah kakaa: min. 55%.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Skladujte v suchu a chladu.
Nutriční hodnoty na 100 g |
Energetická hodnota | 2303 kj / 550 kcal |
Tuky | 37 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 22 |
Sacharidy | 46 |
z toho cukry | 43 |
Bílkoviny | 5,1 |
Sůl | 0,01 |
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.