Popis
Kakaové boby obsahují antioxidanty, vlákninu a prospěšné minerály. Látky, které působí kladně na lidské zdraví:
- SRDCE: pomáhají snižovat krevní tlak a snižují riziko vzniku onemocnění srdce a cév
- MOZEK: pomáhají nám se soustředit, zlepšují funkci mozku a zahánějí pocit únavy
- NÁLADA: kakao má vliv na vylučování endorfinů (hormonů dobré nálady). Uklidňuje a vyvolává okamžitý pocit pohody.
Kakaových bobů a vysokoprocentní čokolády díky jejich intenzivní chuti navíc nesníme mnoho. Pro všechny, kdo chtějí jíst dobře a zdravě.
O SIMÓN COLL
40 km od Barcelony leží městečko Sant Sadurní d’Anoi. V centru kraje Penedes, proslulém španělským šumivým vínem Cava. Ale ještě než spatřila světlo světa první láhev tohoto perlivého moku, vznikla zde další tradice. Už od roku 1840 zde rodina Coll vyrábí čokoládu. Pěkně poctivě, od bobu po tabulku. Však to bylo také Španělsko, odkud se čokoláda začala šířit do celé Evropy. Současná ředitelka čokoládovny María Coll je členem už šesté generace. Každá generace přináší své novinky, ale tradice kvalitní čokolády zůstává.
Složení: čokoláda (70%: kakaová hmota, cukr, sójový lecitin, vanilka) a kakaové boby (30%).
Obsah kakaa v sušině: min.70 %.
Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.