Popis
Lehce pražené kakaové boby z Nikaraguy jsou příjemně kakaové a jemně kyselé, šetrným pražením se v nich rozvinuly především chutě tropického ovoce.
Brněnská čokoládovna Ajala zpracovává kakaové boby nejvyšší kvality. Nakupuje přímo od malých farmářů a všechny kakaové boby, se kterými pracuje byly vypěstované s úctou k přírodě i samotným farmářům.
AJALA
Brněnská manufaktura navazuje na prvorepublikovou tradici výroby kvalitní čokolády v ČR. Čokolády vyrábí od bobu po tabulku z výběrových kakaových bobů ze Střední a Jižní Ameriky. S pěstiteli spolupracuje buď přímo nebo co nejtěsněji. Místo cukru používá pouze panelu – šťávu z cukrové třtiny (ta na rozdíl od běžného rafinovaného třtinového cukru zachovává maximum živin přítomných v původní třtinové šťávě). Na obaly používá ručně tištěné papíry Calico z Česka. Čtěte více zde.
Složení: kakaové boby.
Skladujte v suchu a chladu.
Vyrobeno v ČR.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.