SAPHIR – Nuovo SAPHIR Parfémovaná voda pro ženy Velikost: 200 ml

439,00

Popis

Složení

Hlava
bílé pižmo, broskev, frézie, pivoňka, zelené tóny

Srdce
jasmín, konvalinka, lilie, růže, tráva, ylang-ylang

Základ
cedr, kadidlo, káva, koriandr, santalové dřevo, tonka fazole, vanilka

Hledáte svůj oblíbený parfém? Klikněte sem.

Dotek přírody na každém kroku

Do posledního detailu propracovaná parfémovaná voda Nuovo Saphir okouzlí nejen vás, ale i vaše široké okolí. Květinově-dřevitá vůně s krémovým podtónem si vás ihned získá. V každé její složce jsou pečlivě smíchány vonné esence, které zprostředkovávají skvělý zážitek. Už od prvních tónů vás pohltí závan čisté přírody, ztělesnění nevinnosti. Kombinaci bílého pižma, čerstvé broskve, veselé frézie a intenzivní vůně pivoňky ideálně doplňují zelené tóny travin. V květinovém srdci vůně dominují opojný jasmín a romantická růže. Spolu s nimi tančí tanec života něžná konvalinka, okouzlující lilie, životodárné travny a éterický ylang-ylang. S ingrediencemi se nešetřilo ani v základu vůně, kde najdete prakticky vše, co dělá vůni vůní, prodlužuje její dlouhotrvající efekt a vylepšuje její vlastnosti. Santalové a cedrové dřevo jí dodávají hřejivou jistotu, vanilka nasládlé tóny, káva čerstvost, kadidlo harmonii, koriandr říz a tonka fazole intenzitu.

Vlna vůní odnese vaše problémy

Nuovo Saphir evokuje svou jemnou vůní ženskou zranitelnost. Zároveň vám však pomáhá kombinací nezaměnitelných esencí odplavit všechny vaše strachy a pochybnosti. Boří limity a pomáhá vám přijmout se taková jaká jste. Buďte svůdná, máte na to. Užívejte si dar života bez omezení. Tato parfémovaná voda je vhodná v každém ročním období a pro ženu jakéhokoliv věku.

Flakony parfémů Saphir jsou dodávány bez krabičky. Pro velikosti 200 ml a 50 ml si můžete krabičku dokoupit jako samostatný produkt.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „SAPHIR – Nuovo SAPHIR Parfémovaná voda pro ženy Velikost: 200 ml“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *